středa 7. ledna 2015

Pečené batáty a grilovaný hermelín s malinami



Tak toto je skvělý oběd nebo večeře, který musí vyzkoušet každý, kdo má rád sladko-slané chutě! Zdravá verze grilovaného hermelínu, mňam!

Jako přílohu jsem si upekla batáty podle tohoto receptu z FitnessGuru - mňaaaam.

Hermelín jsem dala na alobal a dala grilovat do trouby.

Na omáčku jsem použila malou skleničku zavařených malin ze zahrádky, 1 lžičku balzamikového octa a 1 malou lžičku cukru. Nechala jsem maliny rozvařit, ocet odpařit, když směs zhoustla, polila jsem jí hermelín i batáty.

Mňam! Nic lepšího jsem dávno nejedla! A navíc to má absolutně málo kalorií v porovnání s klasikou s hranolkami a tatarkou!

2 komentáře: